Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişimi Yakalamak

Misyon: -Çağdaş, -Milli ve ahlaki değerlere bağlı, -Kendine güvenen, özdisiplinli, -Mesleki teknolojide güçlü, -Demokrat, -Topluma ve insan haklarına saygılı, -Düşünen ve okuyan, -Güleryüzlü, -Sevmeyi başaran, sevilmeyi hak eden bireylerin bulunduğu, -Güvenilir, öğrenci merkezli bir eğitim programı oluşturmak. -Yüksek Öğretimle İlgili Ve Yetenekleri Doğrultusunda Çağın Sınırlarını Zorlayan -Adaylar Yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:35
Servis Bilgisi: Okulumuza şehir içi, köylerden taşımalı ve özel servis vardır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2022 yılında 132 öğrenciden 38 'sı yerleşmiştir. 2022 yılı için yerleştirme yüzdesi %30 dir.
Sportif Etkinlikler: Satranç, Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmettunceranadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Şehit Jandarma Komando Çavuş Ali İhsan Uzun Caddesi No56 Çine/AYDIN

Kütüphane Kitap Sayısı :1950

Yerleşim Yeri - Çine/AYDIN

Ulaşım Dolmuşla - Özel servislerle.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km